fredag 8. april 2016

Superenkel, supergod chilimajones

Er du like glad i chilimajones som meg?
Til sushi, burgere, tapas, ovnsbakte poteter, reker og annen sjømat?
Jeg ELSKER det, og har en "juksevariant" jeg til stadighet lager. 
Kanskje er den noe for deg også?

(PS: Jeg bruker nesten alltid lettprodukter og laktosefritt når jeg lager mat, men du kan selvfølgelig bytte dette ut med "vanlige" produkter om ønskelig.)


2 ss laktosefri lettmajones
2 ss laktosefri lettrømme
1/3 ts chilipulver, gjerne røkt
ca 2 ss chiliolje (Oliviers & Co)
1/2 ts sriracha
en liten skvis limesaft

Bland alt sammen i en skål, og rør godt!
Juster mengden chiliolje alt etter hvor sterk du liker majonesen.
Jeg liker nemlig at den har litt pondus, mulig du foretrekker den litt snillere ... ;) 
La gjerne stå kaldt en halvtimes tid før servering. 
Så! Det var det!
Håper det smaker!

(PS: Det er også godt å finhakke et halvt fedd hvitløk og ha oppi.)

Chilimajones er godt til mye!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar