tirsdag 1. desember 2015

Kokosbrød

Dette rører du sammen på 1-2-3, enkelt og greit.
Skikkelig godt til kaffen!


Ca 6 dl siktet speltmel
2 ts bakepulver
2 dl sukker
1/2 ts salt
ca 3 dl kokosmasse
2 egg
 3,5 dl melk
ca 80 g smør, smeltet

Finn fram en bakebolle, og bland sammen alt det tørre. 
I en annen bolle pisker du sammen egg og melk. 
Hell så dette over melblandingen, og bland det godt sammen. 
Tilsett smøret til slutt, og rør det inn. Ikke arbeide mer med røra enn nødvendig. 
Hell røra over i to mellomstore, eller en stor form. 
Husk å smøre formene først, bruk evt bakepapir. 
Jeg lager i to former, og steker på 180 grader i 50-60 minutter. 
Kokosbrødet skal være gyldent og sprøtt på toppen. 

Nytes aller helst mens det ennå er lunkent, med godt smør på skivene. 
Prøv også med gresk yoghurt, frukt og bær til. 
Kan fint fryses. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar