lørdag 19. september 2015

Pestopoteter i baconfrakk

Så enkelt kan det gjøres. 
En fantastisk god potetrett som er nydelig både til fiskeretter, kylling, grillmat, ja...hva det skal være.
Perfekt på tapasbordet. 
Prøv den du også, den er helt klart vanskelig å IKKE like! ;) 
Denne oppskriften er beregnet på 2 personer.


Du trenger

små mandel- eller morenepoteter, 10-12 stk
2 ss pesto genovese  (Lag gjerne din egen)
Godt bacon i skiver
(jeg brukte filetbacon fra Grøstad Gris)

Skyll og rens potetene, tørk dem godt med et klede. 
Ha potetene over i en skål. Tilsett 2 ss pesto, og bland det godt sammen med potetene. 
Legg en potet på hver baconskive, og surr baconet rundt poteten. 
Legg den baconsurrede poteten med skjøten ned i en ildfast form.
Ta resten av pestoen som er igjen i skåla, og smør utover baconrullene. 
Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.
Toppes gjerne med vellagret balsamico ved servering. 
Håper det smaker!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar