Ååååå, dette er godt, dere!
Barnas favoritt av fiskemiddager, og en innertier også hos voksne i alle aldre.
At den er både lettlaget og fort gjort er jo midt i blinken for mor også!
Denne oppskriften bruker jeg til 2 voksne og 2 barn.
Ca 600 g torskefilet skåret i strimler på 2-3 cm
1/2 dl hvetemel
1 pose tacokrydder
1-2 egg
2-3 gode never corn flakes
(vil du ha mer crunch, bruk knuste nachochips. Ungene her liker denne varianten best.)
(vil du ha mer crunch, bruk knuste nachochips. Ungene her liker denne varianten best.)
Bland melet og tacokrydderet i en skål, pisk sammen egget i en annen, og knus corn flakes og bland i resten av tacokrydderet i en tredje.
Vend fisken først i mel- og tacoblandingen, så i eggeblandingen, og tilslutt ruller du dem i skåla med corn flakes og krydder.
Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i ca 10-15 minutter på 200 grader, avhengig av størrelsen på fisken.
Her spiser vi disse fiskepinnene enten med kokte poteter eller potetmos, eller vi har dem i tortillas.
Tilbehøret er uansett det samme: kesam, salsa, guacamole og salat.
Jeg synes også det er godt med en skvis lime og olivenolje over.
Håper det smaker! :)
Hei, takk for super oppskrift, denne har gått rett inn på favorittlista vår over fiskemiddager! :) Jeg har blogget om det og selvsagt linket tilbake hit. Prøv gjerne det hjemmelagde tacokrydderet mitt! :D God helg!
SvarSlettHei.
SlettSå kjekt å høre at det falt i smak! Hjemmelaget tacokrydder er kjempegodt, skal teste oppskriften din. :D