lørdag 4. juni 2016

Cantaloupeskål

Et lite tips til en deeeilig sommerlunsj!
Pass på at melonen er skikkelig moden og saftig, og legg til dine favorittbær. 
Beregn en halv melon pr pers om du serverer denne som eget måltid. 
Finfin å bruke også på spekebordet.


1/2 cantaloupemelon
små mozzarellakuler, antall etter smak og behag
en håndfull blåbær
basilikumblader
2-3 ss basilikumolje
et dryss nykvernet pepper
maldonsalt

Skrap ut kjernen på melonen, og hul ut så mange kuler du klarer med et parisiennejern.
Bruk en skarp kniv til å skjære ut resten av melonkjøttet. 
Legg de oppskjærte melonbitene nederst i den uthulte melonen, ha på et lite dryss pepper og litt basilikumolje. 
Topp med melonkulene, mozzarellaen,blåbær og basilikumblad. 
Avslutt med oljen, nykvernet pepper og en liten klype maldonsalt. 
Snadder! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar