fredag 24. juni 2016

Tortellini- og spekeskinkesalat

Smaken av sommer... 
Sammen med den fylte pastaen og spekeskinken 
blir denne salaten et måltid i seg selv.
Om du ikke har prøvd nektariner i salaten før, kan det varmt anbefales! 
Fantastisk godt!



1 pk tortellini med pesto- eller kjøttfyll
God spekeskinke, mengde etter eget ønske
1 hjertesalat eller annen grønn salat
2-3 nektariner
(kan fint erstattes med feks mango eller fersken)
en god håndfull bringebær
omtrent lik mengde jordbær
5-6 cherrytomater
1 purreløk eller 2-3 vårløk
Extra virgin olivenolje, gjerne en litt kraftig
Lime
salt

Kok tortellinien etter anvisningen på pakken. La avkjøles litt.
Vask, tørk og riv hjertesalaten i passe biter. Legg dem utover et fat.
Nektariner, jordbær, cherrytomater og purreløk skjæres i mindre båter/biter, og legges oppå salaten.
Tortellinien og bringebærene legges oppå, og spekeskinken rulles sammen til små pølser og danderes rundt på fatet. 
Toppes med en god olivenolje, en skvis lime og en klype salt, og gjerne en lagret  balsamico.

(PS: Balsamico med kaffirlime er nydelig til denne salaten, den kan du finne hos Oliviers & Co)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar